Τέταρτο

Πάτρα: Εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου


Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος του Π.Γ.Ν.Π. οργανώνει  για τρίτη φορά εθελοντική αιμοδοσία.

Πιο αναλυτικά, το προσωπικό της Κεντρικής Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ και το προσωπικό της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας  θα πραγματοποιήσουν από κοινού εθελοντική αιμοδοσία στον ισόγειο χώρο του κτιρίου της οδού Υπάτης 1.

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, παράλληλα,  έχει φροντίσει για την εγγραφή της στο Μητρώο Εθελοντών Αιμοδοτών. Έτσι δημιουργήθηκε μία τράπεζα αίματος στα πλαίσια της ενίσχυσης των αναγκών του Κέντρου Αίματος, που συχνά είναι μεγάλες και επιτακτικές.

Το αίμα δεν παρασκευάζεται σε κανένα εργοστάσιο και δεν πωλείται σε κανένα κατάστημα. Παράγεται μόνο στο ανθρώπινο σώμα και προσφέρεται ως μοναδικό «ζωτικό» δώρο υπογραμμίζοντας την αξία της προσφοράς από άνθρωπο σε άνθρωπο.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8309 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top