Τέταρτο

Πάτρα: Εθελοντισμός – Δύναμη στην εποχή CoVID-19-το ΜΕΤ τιμά τους εθελοντές


Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021, στις 18.00, το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών (ΜΕΤ), και ο Σύλλογος Φίλων ΜΕΤ, διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση «Εθελοντισμός=Δύναμη στην εποχή CoVID-19″-το ΜΕΤ τιμά τους εθελοντές».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα χαιρετίσουν ο Πρύτανης του Παν/μίου Πατρών, καθηγητής Χρήστος Μπούρας, ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών, καθηγητής Γιώργος Παπαθεοδώρου και η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων ΜΕΤ, Ελευθερία Πυργιώτη,Αν. Καθηγήτρια, Τμήμα ΗΜΤΥ ΠΠ .Ομιλία θα ακουστεί από τη Χριστίνα Μπίκου, Πρόεδρο ΣΟΨΥ  Πατρώνμε θέμα «Ο Eθελοντισμός μέσα στην πανδημία».

Στη συνέχεια θα μιλήσουν εθελοντές/ συνεργάτες για την εμπειρία τους με το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας και θα απονεμηθούν τιμητικά διπλώματα στους εθελοντές για τη συνεισφορά τους στο Μουσείο κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021.

Πρόγραμμα

18:00-18:15 Σύνδεση στην πλατφόρμα

18.15 –18.30 Χαιρετισμοί

18.30– 19.30 Ομιλία και απονομή διπλωμάτων

«Ο Eθελοντισμός μέσα στην πανδημία»

Χριστίνα Μπίκου, Πρόεδρος ΣΟΨΥ Πατρών

Εθελοντές/συνεργάτες μιλούν για την εμπειρία τους στο ΜΕΤ

Οι εθελοντές τιμώνται

Πληροφορίες
Ημερομηνία: Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Ώρες: 18:30 – 19:30

Τοποθεσία: Διαδικτυακά μέσω Zoom

Πληροφορίες: 2610969973 | [email protected] | www.stmuseum.upatras.gr

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8900 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top