Τέταρτο

Πάτρα: Γιάννης Αγγελάκας & 100°C στις 12 Μαρτίου στην Αίγλη


Η αληθινή μουσική και η τέχνη γενικότερα οφείλει να προφητεύει τα χειρότερα τις εποχές που οι άνθρωποι νομίζουν πως ευημερούν και τα καλύτερα όταν δυστυχούν, καταθλίβονται και πιστεύουν πως έχουν όλα χαθεί, υπενθυμίζοντάς τους πως πάντα, στο πιο βαθύ σκοτάδι, άνθιζε η συνείδηση και η ορμή για εξέλιξη. Έχουμε ακόμα πολλά γοητευτικά δύσβατα μονοπάτια να περπατήσουμε.

Έτσι λοιπόν σε μια δυστοπική εποχή και μετά από δυόμισι χρόνια (κατά τα οποία ετοίμασαν καινούργιο δίσκο που θα κυκλοφορήσει σύντομα), ο Γιάννης Αγγελάκας παίρνει τη μπάντα του, τους 100°C, και βγαίνουν ξανά στο δρόμο για μια σειρά από λάιβ σε… θερμοκρασία βρασμού.

Τους 100°C αποτελούν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα και τα δύο νέα μέλη της παρέας ο Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι.

Την επιμέλεια του ήχου έχουν ο Γιώργος Ταχτσίδης και ο Μίμης Κωνσταντινίδης. Οργάνωση και επιμέλεια παραγωγής: Mojolive, NovelVox. Φωτογραφία αφίσας Κώστας Μπρουμάς.


Πληροφορίες

Σάββατο 12 Μαρτίου

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30

Προπώληση: 15 ευρώ

Σημεία προπώλησης: viva.gr και στα καταστήματα Πίξελ Books, Το θρανίο, Γωνιά του βιβλίου, Discover your way και στο Yiapi by Mojo

Αίγλη (veso mare), Ακτή Δυμαίων 17, Πάτρα | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map

Η είσοδος επιτρέπεται σε εμβολιασμένους και ήδη νοσήσαντες, απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικών και έγγραφο ταυτοποίησης


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10160 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top