Τέταρτο

30 Προβολές

Πάτρα: Η ΕΛΜΕ Αχαΐας καλεί σε συλλαλητήριο την Τρίτη 26 Μαϊου στην πλατεία ΓεωργίουΗ Α ΕΛΜΕ Αχαΐας καλεί τους εκπαιδευτικούς και όλα τα σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα σε μαζική συμμετοχή, τηρώντας όλα τα απαραίτητα ατομικά μέτρα προστασίας τους, σε κινητοποίηση-συλλαλητήριο την Τρίτη 26-5-2020 στις 19:00 στην πλατεία Γεωργίου.

Διεκδικούν:

Απόσυρση του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου του ΥΠΠΑΙΘ.

Απόσυρση της τροπολογίας για τη ζωντανή αναμετάδοση των μαθημάτων.

Λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας με την επαναλειτουργία των σχολείων.

Ταυτόχρονα καλεί σε έκτακτη συνέλευση (με όλα τα μέτρα ασφαλείας) την Τετάρτη 27/5/2020 και ώρα 18:30  στο προαύλιο του συγκροτήματος του 6ου και 11ου ΓΕΛ, με αφορμή τη Γ.Σ. προέδρων και με την αντίστοιχη θεματολογία. Είσοδος από Νόρμαν (πάρκινγκ στο ίδιο το προαύλιο).


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5372 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top