Τέταρτο

Πάτρα: Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Υποκριτικής 2021-2022 στο Επίκεντρο+


Για τη νέα θεατρική περίοδο, το Επίκεντρο+ ανοίγει ξανά το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Υποκριτικής του για ενήλικες με τον ηθοποιό –σκηνοθέτη Βασίλη Κόκκαλη.

Όπως αναφέρεται από τους διοργανωτές:

Βασικοί στόχοι και πυρήνας του εργαστηρίου είναι η ελευθερία, ο αυθορμητισμός, η δημιουργικότητα, η καλλιέργεια πνεύματος, ομαδικότητας, αλληλοσεβασμού, παράλληλα με την ανάπτυξη θεατρικού ήθους, συνέπειας και πάνω από όλα αγάπης για την τέχνη.

Κάθε χρόνο οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε δύο τμήματα, προχωρημένων και αρχαρίων, που στόχο έχουν να δημιουργηθεί μια παράσταση που θα παρουσιαστεί στο τέλος της σαιζόν.  Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή, να επικοινωνήσουν και να βιώσουν τη μαγεία του θεάτρου.

Υπεύθυνος του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Υποκριτικής είναι ο ηθοποιός και στέλεχος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας τα τελευταία χρόνια, Βασίλης Κόκκαλης. «Σκοπός του Εργαστηρίου είναι να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και να πορευτούμε προς έναν κοινό στόχο… να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας να έρθουν σε άμεση επαφή με το θέατρο, με τελικό προορισμό, στο τέλος της σεζόν, την παρουσίαση της δουλειάς μας, τόσο στη σκηνή του Επίκεντρου+, όσο και με συμμετοχή μας σε φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου».

Πρώτη συνάντηση τμήματος αρχαρίων τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021.

Διάρκεια εργαστηρίου: Οκτώβριος 2021 – Μάιος 2022.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610 46 10 50.

Περιορισμένος αριθμός εγγραφών.

Οι συμμετέχοντες αποτελούν και το βασικό πυρήνα στελέχωσης των παραστάσεων του Επικέντρου+.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8018 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top