Τέταρτο

Πάτρα: Καθαρισμός και αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών


Όπως ανακοινώνεται από το Δήμο, οι εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων, συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό, τον καθαρισμό και την αποκατάσταση των παραλιακών δρόμων, στις περιοχές που επλήγησαν από την σφοδρή κακοκαιρία της περασμένης εβδομάδας.

Αφού ολοκλήρωσαν τις εργασίες στα Αραχωβίτικα, συνέχισαν  στο δρόμο που οδηγεί στην πλαζ της Αγυιάς, ο οποίος άνοιξε και δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία, στον Αγ. Βασίλειο στο Νότιο Πάρκο και στο Κολυμβητήριο του ΝΟΠ, στις Ιτιές, από το ύψος του Γλαύκου μέχρι τον Κόκκινο Μύλο, καθώς και στα Βραχνέικα.

Επίσης, ένα ακόμα μηχάνημα, με εργαζόμενους του Δήμου, προχωρούν σε άνοιγμα δρόμων που είχαν κλείσει λόγω της κακοκαιρίας, σε Θεριανό και Τσουκαλέικα.

Οι εργασίες καθαρισμού και αποκατάστασης, θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν  στην περιοχή της πλαζ και στον Καστελλόκαμπο.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8858 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top