Τέταρτο

Πάτρα: Κινηματικό Βιβλιοπωλείο την Παρασκευή 23 Απριλίου στην πλατεία ΓεωργίουΤην Παρασκευή 23 Απριλίου, μετά τις 11.30 το πρωί, το κινηματικό βιβλιοπωλείο της αναρχικής ομάδας “δυσήνιος ίππος” θα βρίσκεται στον Έσπερο στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα με πολλούς τίτλους κινηματικών εκδόσεων και έντυπο υλικό του αναρχικού κινήματος.

Το βιβλιοπωλείο του «δυσήνιου ίππου» στεγάζεται στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο Επί τα Πρόσω (Πατρέως 87). Ο χώρος είναι ανοιχτός κάθε Τρίτη και Παρασκευή 18.00 – 20.00, ενώ σε άτακτες στιγμές φιλοξενούνται σε αυτόν εκδηλώσεις, προβολές, συζητήσεις και παρουσιάσεις για τις οποίες υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Με στόχο να διατηρηθεί και ο κινητός χαρακτήρας του βιβλιοπωλείου  κατά καιρούς θα το βρείτε σε πλατείες, στο κέντρο της πόλης, σε γειτονιές και στο πανεπιστήμιο.

Μπορείτε να δείτε ορισμένους από τους τίτλους των βιβλίων που διατίθενται στο παρακάτω link.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7110 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top