Τέταρτο
911 Προβολές

Πάτρα: Κυριαζοπούλου – Αναστασόπουλος στο δεύτερο γύρο των πρυτανικών εκλογών


Η καθηγήτρια του Τμήματος Ιατρικής Βενετσάνα Κυριαζοπούλου και ο καθηγητής του Τμήματος Φυσικής Βασίλης Αναστασόπουλος αναμετρούνται σήμερα Παρασκευή για τη θέση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών.Μετά την πρόσφατη ακύρωση της εκλογής της κας Κυριαζοπούλου από το Συμβούλιο της Επικρατείας, στις εκλογές που διεξήχθησαν χθες Πέμπτη με ηλεκτρονικό τρόπο, υποψήφιοι πρυτάνεις ήταν οι: Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, Βασίλης Αναστασόπουλος και Κώστας Ραβάνης.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν, ψήφισαν συνολικά 633 εκλογείς, σε σύνολο 713 εγγεγραμμένων. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Β. Κυριαζοπούλου: 257
Β. Αναστασόπουλος: 203
Κ. Ραβάνης: 157
Λευκά: 16

Η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται σήμερα Παρασκευή 25/9 με τον ίδιο τρόπο και τις ίδιες ώρες (από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα) με υποψήφιους τους δύο πρώτους.

konstantinos.ravanis anastaopoulos.vasileios kyriazopoulou_rector


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5891 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top