Τέταρτο

Πάτρα: Λειτουργία της Δημοτικής Ιματιοθήκης τις εργάσιμες μέρες και ώρες, για δωρεές από πολίτες


Από την Αντιδημαρχία Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, υπενθυμίζεται, ότι η Δημοτική Ιματιοθήκη λειτουργεί καθημερινά στην διεύθυνση Σολωμού αρ. 84 (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610 243255) και δέχεται τις δωρεές πολιτών (ρούχα, παιχνίδια κ.λπ.), τις εργάσιμες ημέρες από τις 8:30 π.μ. έως την 1:00 μ.μ. αποκλειστικά και μόνο στους χώρους που στεγάζεται.

Παράλληλα, συνεχίζεται η  παράδοση ιματισμού και άλλων ειδών σε πολίτες που τα έχουν ανάγκη.

Σε οποιοδήποτε άλλο σημείο αφήνουν οι δημότες είδη ιματισμού, δυστυχώς, δεν καταλήγουν στον προορισμό τους αλλά στους κάδους απορριμμάτων.

Τονίζεται, ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για την είσοδο, όπως σε όλους τους δημόσιους χώρους και ότι πρέπει σε κάθε περίπτωση να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10169 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top