Τέταρτο
78 Προβολές

Πάτρα: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αιμοδοσία στη μνήμη του μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου


Advertisement


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αιμοδοσία που διοργάνωσαν στη μνήμη του πατρινού μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου στις 9, 10, 11 και 12 Φεβρουαρίου, ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων και η αντιδημαρχία Υγείας Πρόνοιας, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας  και την οικογένειά του καλλιτέχνη.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας που έγινε  για δεύτερη κατά σειρά χρονιά στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου, με σύνθημα «Για τον Θάνο και κάθε Θάνο» και παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω των περιοριστικών μέτρων, η ανταπόκριση ήταν μεγάλη.

Advertisement

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο την συγκεκριμένη περίοδο, ενώ στόχος είναι να διεξάγεται και μία ακόμα αιμοληψία τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, φιλοδοξεί μέσα από τη συγκεκριμένη δράση, να ενισχυθεί η εθελοντική αιμοδοσία και ένα σημαντικό κοινωνικό αγαθό όπως είναι το αίμα, να δίνεται χωρίς όρους και προϋποθέσεις σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της αιμοληψίας, ο Πολιτιστικός Οργανισμός και η Αντιδημαρχία Υγείας – Πρόνοιας ευχαριστούν θερμά όλους όσους πρόσφεραν αίμα και όσους συνεργάστηκαν για την πραγματοποίηση της .

Στη φετινή προσπάθεια για τη συγκέντρωση αίματος, ξεχωριστή ήταν η συνεισφορά από τους εκπαιδευτικούς – κεραμίστες στο εικαστικό εργαστήρι του Πολιτιστικού Οργανισμού, που επιμελήθηκαν καλλιτεχνικά κεραμικά σε σχήμα καρδιάς και μάσκας, τα οποία προσφέρθηκαν στους εθελοντές αιμοδότες. Τα κεραμικά επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί Μαρία Κανελλοπούλου, Παναγιώτα Κοντογέωργα, Θεοδώρα Μόρφη και Σπύρος Μεθενίτης.

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6766 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top