Τέταρτο

69 Προβολές

Πάτρα: Μέτρα λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊούΟ Δήμος  Πατρέων με την αρμόδια Υπηρεσία, λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες της αρμόδιας ιατρικής κοινότητας της χώρας, έχει προχωρήσει σε σειρά μέτρων λειτουργίας των λαϊκών αγορών, για την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σε συνεργασία των Υπηρεσιών και των Επαγγελματικών  Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές, ο Δήμος έχει κάνει και συνεχίζει την οριοθέτηση και διαγράμμιση για κάθε πάγκο, σε κάθε δρόμο που πραγματοποιείται η αγορά, τηρώντας την απόσταση των 5 μέτρων μεταξύ αυτών.

Με βάση αυτές τις δύσκολες συνθήκες όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται:

«Καλούμε τους συμπολίτες μας που προσέρχονται στις λαϊκές, να παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που οφείλουμε όλοι να παίρνουμε, να κρατούν αποστάσεις από τους άλλους συναλλασσόμενους. Οι επαγγελματίες, με υψηλό αίσθημα ευθύνης μέσω των Συλλόγων τους, μειώνουν εκ περιτροπής τον αριθμό των συμμετεχόντων παραγωγών και επαγγελματιών σε κάθε λαϊκή, εφαρμόζουν τα μέτρα προστασίας.

Παρακαλούμε να αποφεύγεται ο συνωστισμός και ο χρόνος παραμονής στους πάγκους να είναι ο ελάχιστος δυνατός.

Οι μέρες που διανύουμε δεν είναι όπως τον προηγούμενο καιρό για να προχωράμε σε αγορά διαφόρων ειδών, αλλά να προμηθευόμαστε μόνο τα απαραίτητα και να αποχωρούμε.

Οφείλουμε να προστατεύσουμε όλοι τις λαϊκές αγορές, στις οποίες οι πολίτες μπορούν να βρίσκουν τα απαραίτητα τρόφιμα και οπωροκηπευτικά, φρέσκα και σε προσιτές τιμές».


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5386 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top