Τέταρτο

Πάτρα: Μουσική Τσικνοπέμπτη – εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Οργανισμού


Ο Πολιτιστικός Οργανισμός για μία ακόμα χρονιά την ημέρα της τσικνοπέμπτης (Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου),  θα «γεμίσει» με μουσικές και τραγούδια την Πάτρα, βάζοντας και φέτος τη δική του «σφραγίδα» στις εκδηλώσεις για το Πατρινό Καρναβάλι.

Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν καθηγητές και μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Πατρών «Μίκης Θεοδωράκης», η μπάντα του δήμου και μουσικό σχήμα με καλλιτέχνες της πόλης.

Στις 11:00 το πρωί καθηγητές και μαθητές του Δημοτικού Ωδείου, μπροστά από το νέο κτίριο του Ωδείου επί της οδού Ρήγα Φεραίου, θα ερμηνεύσουν καρναβαλικές μελωδίες και μελωδίες εναρμονισμένες με το πνεύμα  της ημέρας.

Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν οι καθηγητές τρομπέτας του Ωδείου Δημήτρης Δριμάλας και Περικλής Αλιώπης, μαθητές των τάξεων τους και ένας μαθητής από το τμήμα Jazz.

Τη σκυτάλη παίρνει στις 11:30 η Μπάντα του Δήμου Πατρέων η οποία θα παίξει καρναβαλική μουσική στους δρόμους της πόλης ενώ έχει ετοιμάσει μουσικό δρώμενο το οποίοι θα παρουσιάσει μπροστά από το δημαρχείο.

Από τις 12:00 το μεσημέρι έως και τις 14:00 μετά το μεσημέρι στον περίκλειστο χώρο των Παλαιών Σφαγείων  θα πραγματοποιηθεί συναυλία με το συγκρότημα  “Οι Μεν και οι Δεν”.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10160 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top