Τέταρτο

Πάτρα: Να δοθούν δωρεάν self test στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς ζητά ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου


Την παροχή δωρεάν self test στους εργαζόμενους των Δημοτικών Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών, ζητά με επιστολή του προς τα Υπουργεία Εσωτερικών και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Θόδωρος Τουλγαρίδης.

Στην επιστολή του ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ αναφέρει:

«Ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων λειτουργεί 15 Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται στη χώρα, για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και κατά του covid-19 και ενόψει της επαναλειτουργίας των Σταθμών στις 7 Ιανουαρίου 2022, παρακαλούμε για τη δωρεάν παροχή self tests για την ανίχνευση του covid και στους εργαζόμενους στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς, κατ’ επέκταση των μέτρων που έχουν αποφασιστεί για την εκπαιδευτική κοινότητα.

Η παροχή αυτή θα πρέπει να διατηρηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια έξαρσης της πανδημίας».


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10161 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top