Τέταρτο

Πάτρα: Ο Δήμος ενημερώνει για τα μέτρα προστασίας σε περίπτωση σεισμού


Στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΠ το επόμενο διάστημα, θα διανεμηθεί φυλλάδιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πατρέων, στο οποίο αναφέρονται τα μέτρα πρόληψης και προστασίας που πρέπει να πάρουν οι πολίτες για ν’ αντιμετωπίσουν καταστάσεις που θα προκύψουν σε περίπτωση σεισμού, καθώς και στους χώρους που μπορούν να συγκεντρωθούν, για να γίνει η οργανωμένη απομάκρυνσή τους.

Στο φυλλάδιο -που επισυνάπτεται- δίνονται χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορούν να προστατευθούν σε περίπτωση σεισμού, μέσα στο σπίτι τους, αλλά και έξω από αυτό, με φωτογραφίες και γραπτές οδηγίες.

Επίσης, στο site του Δήμου μπορούν οι πολίτες να ενημερωθούν αναλυτικά για το πώς μπορούν να προστατευθούν, σε όλες τις περιπτώσεις ανάγκης: www.e-patras.gr/el/odigies-prostasias-toy-politi-12


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10244 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top