Τέταρτο

«Ο Καραγκιόζης στο Πατρινό Καρναβάλι» στο Περί Σκιών στην Πάτρα


Οι αποκριές ήρθαν και δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το μεγαλύτερο πολιτισμικό γεγονός της πόλης, ο πρωταγωνιστής του Θεάτρου Σκιών. Ο αγαπημένος μας ήρωας, ο Καραγκιόζης συμμετέχει στον θεσμό όπως κάθε χρόνο στα δρώμενα, στις εκδηλώσεις και στις δραστηριότητες του Πατρινού Καρναβαλιού ως καρναβαλιστής χαρίζοντας γέλιο κέφι χαρά και στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Φεβρουαρίου στο Περί Σκιών (Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος Πάτρα) θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την ξεκαρδιστική αποκριάτικη παράσταση «Ο Καραγκιόζης στο Πατρινό Καρναβάλι…»  από τον καραγκιοζοπαίχτη  Χρήστο Πατρινό.

Η συνέχεια επί της σκηνής του Περί Σκιών.

«Θα φάμε, θα πιούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε…»

Πληροφορίες

Ημέρες και Ώρες Παραστάσεων: Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στις 17:30 & Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στις 11:30  και στις 17:30

Τηλ. Κρατήσεων θέσεων: 6947938358

Περί Σκιών,  Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος. Πάτρα | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 6 €  (κλήρωση φιγούρες)

Για την ασφαλή διεξαγωγή της παράστασης οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο τους στο Περί Σκιών με το σχετικό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και την επίδειξη ταυτότητα κατόχου. Οι ενήλικοι θεατές από 4 έως 17 ετών θα προσκομίζουν εναλλακτικά δήλωση αρνητικού self-test τελευταίου 24ώρου. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη την διάρκεια της παράστασης


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10161 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top