Τέταρτο

292 Προβολές

Πάτρα: Οι δικαιούχοι απαλλαγής δημοτικών τελών δε θα υποβάλλουν νέα αίτηση για το 2020, εκτός από τους νέους δικαιούχουςΑπό την Αντιδημαρχία Διοίκησης & Οικονομικών του Δήμου Πατρέων ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποφασίστηκαν οι κατηγορίες των ευπαθών ομάδων, που εμπίπτουν στην ευνοϊκή ρύθμιση ως προς τη μείωση ή την απαλλαγή τους από τα ανταποδοτικά τέλη, στην κύρια κατοικία τους εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Πατρέων, για το έτος 2020.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και για την προστασία των δημοτών, αλλά και των δημοτικών Υπαλλήλων που διεκπεραιώνουν τις αιτήσεις, οι δικαιούχοι απαλλαγών δημοτικών τελών που ανήκουν στις κοινωνικές ομάδες που είχαν από το 2019 την απαλλαγή, θα την διατηρήσουν και για το 2020, χωρίς υποβολή νέας αίτησης, προκειμένου να μην προσέρχονται στις δημοτικές υπηρεσίες.

Αίτηση για την απαλλαγή ή μείωση δημοτικών τελών για το 2020 θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά από 1/4/2020 μόνο οι:

1.    Νέοι δικαιούχοι,
2.    Δικαιούχοι του ΚΕΑ
3.    Άνεργοι
4.    Όσοι από τους περσινούς ενταγμένους στις μειώσεις & απαλλαγές, έχουν αλλάξει διεύθυνση.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά στο mail [email protected]».  Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται μπορείτε να τα δείτε εδώ.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5198 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top