Τέταρτο

Πάτρα: Οι εργαζόμενοι του Δήμου καθάρισαν το Φάρο και το κτίριο στην Ιχθυόσκαλα


Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, από τους εργαζόμενους των Διευθύνσεων Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, οι εργασίες καθαρισμού, κουρέματος γκαζόν και του κλαδέματος δέντρων και θάμνων, στις πλατείες της Πάτρας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος:

Μετά τις πλατείες Γεωργίου, Νόρμαν, Αγίου Δημητρίου, Υψηλών Αλωνίων, Ομονοίας, Εθνικής Αντίστασης και Αγίου Γεωργίου, σήμερα φρόντισαν την περιοχή του Φάρου, καθώς και το κτίριο που στέγαζε κατά το παρελθόν την ψαροταβέρνα «Ιχθυόσκαλα» και το οποίο έχει παραχωρηθεί στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων πρόκειται να αξιοποιηθεί για τις πολιτιστικές ανάγκες της πόλης.

Φέτος συγκεκριμένα θα φιλοξενήσει την έναρξη, καθώς και εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας.

Επίσης, από τις 23 Μαΐου, έως τις 23 Ιουνίου, θα φιλοξενηθούν οι δράσεις του Διεθνούς Συμποσίου Γλυπτικής.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10161 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top