Τέταρτο

Πάτρα: Οι εργαζόμενοι του Δήμου καθάρισαν το παραλιακό τμήμα σε Παραλία και Ροΐτικα


Οι εργαζόμενοι των Διευθύνσεων Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Πατρέων καθαρίζουν το παραλιακό τμήμα σε Παραλία και Ροΐτικα, από καλάμια, φερτά υλικά, αλλά και διαφόρων ειδών σκουπίδια.

Μια ιδιαίτερη παρέμβαση έγινε φέτος με τα μηχανήματα του Δήμου, ώστε η παραλία να παραδοθεί καθαρή σε κατοίκους και επισκέπτες, που την επιλέγουν για να κάνουν τη βόλτα τους, αλλά ορισμένοι και το μπάνιο τους.

Η Δημοτική Αρχή, απευθύνει έκκληση στους δημότες, να προστατεύουν τους χώρους που χρησιμοποιούν για τον περίπατό τους και να μην τους ρυπαίνουν. Οι κοινόχρηστοι χώροι, χρειάζονται την φροντίδα όλων μας.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7670 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

   

Back to Top