Τέταρτο

Πάτρα: Οικονομικό βοήθημα από το Δήμο στους πληγέντες από την πυρκαγιά της 28ης Ιουλίου

Menelaos Michalatos / SOOC


Ο Δήμος Πατρέων, με εισήγηση  της Δημοτικής Αρχής  και ομόφωνης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021 αποφάσισε την άμεση  χορήγηση  οικονομικού  βοηθήματος ύψους 600 ευρώ στους πληγέντες  συνδημότες των οποίων τα σπίτια κάηκαν από την καταστροφική πυρκαγιά  της 28ης Ιουλίου 2021, προκειμένου αυτοί να αντιμετωπίσουν  άμεσες βιοτικές ανάγκες.

Παράλληλα η συσταθείσα επιτροπή του Δήμου, μετά από αυτοψία στις οικίες που κάηκαν, προωθεί τις διαδικασίες στο αρμόδιο Υπουργείο για χρηματική ενίσχυση των πληγέντων, για αποκατάσταση ζημιών και μικροεπισκευών καθώς και για οικοσκευές.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «Ο Δήμος στέκεται στο πλευρό των πληγέντων συνδημοτών από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της καταστροφικής πυρκαγιάς, με όλα τα μέσα που διαθέτει και διεκδικεί από την κυβέρνηση την άμεση και πλήρη  αποκατάσταση  όλων των ζημιών».

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7862 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top