Τέταρτο
398 Προβολές

Πάτρα: Ωριαία Stand up comedy για το πατρινό καρναβάλι


Advertisement


Στο πλαίσιο των δράσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2021 εντάσσεται μια  παράσταση Stand up comedy, διάρκειας 60 λεπτών, που θα περιλαμβάνει έξι 5 λεπτα κωμικά βίντεο από πέντε καταξιωμένους stand up comedians.

Συγκεκριμένα, οι Ζήσης Ρούμπος, Ανδρέας Πασπάτης, Δημήτρης Δημόπουλος, Θανάσης Σαμαράς, Αλέξανδρος Χαριζάνης και Στέλιος Ανατολίτης θα δημιουργήσουν και θα υλοποιήσουν από ένα 5λεπτο κωμικό βίντεο ο καθένας σχετικά με το Καρναβάλι της Πάτρας.

Advertisement

Την παρουσίαση του event, αναλαμβάνει η Stand up Comedian Ήρα Κατσούδα.

Η παρουσιάστρια θα είναι στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», χωρίς κοινό λόγω συνθηκών και η παράσταση θα ανέβει στην επίσημη σελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού carnivalpatras.gr, με στόχο να δοθεί όσο πιο γιορτινό και καρναβαλικό κλίμα γίνεται. Θα παρουσιάζει τα βίντεο των κωμικών, θα τα σχολιάζει, θα τα συνδέει και θα λέει τις δικές της εμπειρίες από Πατρινό Καρναβάλι, πάντα υπό το πρίσμα του χιούμορ.

Στο πλαίσιο της ζωντανής παρουσίασης θα υποδεχθεί και την Ελισάβετ Καπαγερίδου από το Ε.Σ.Υ.Ν. (Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών)- παράρτημα Πάτρας – το οποίο και συμμετέχει ενεργά στην εκδήλωση, για να δώσει το μήνυμα ό,τι μπορούμε να περάσουμε καλά στο Καρναβάλι και χωρίς καταχρήσεις και εξαρτήσεις.

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6771 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top