Τέταρτο

Πάτρα: «Όταν μια βιβλική καταστροφή μεταμορφώνεται σε Τέχνη» – Έκθεση Ζωγραφικής του Σωκράτη Ευγενίδη στο Πολύεδρο


Την τελευταία ζωγραφική δουλειά του παρουσιάζει ο Σωκράτης Ευγενίδης, από το Σάββατο 29 Μαΐου και μέχρι 5 Ιουνίου στο Πολύεδρο. «Όταν μια βιβλική καταστροφή μεταμορφώνεται σε Τέχνη», είναι ο τίτλος της έκθεσης. Ένα εικαστικό ταξίδι στο Αιγαίο,  ένας σταθμός η Σαντορίνη, με το λευκό και το μπλε σε μια αέναη μάχη στην παλέτα του δημιουργού.

Ο Σωκράτης Ευγενίδης γεννήθηκε το 1958 στην Πάτρα Από το 1985 έως το 1987, παρακολούθησε μαθήματα  ζωγραφικής, στο εργαστήριο του Δημήτρη Μυταρά, στη Σχολή Καλών Τεχνών στην  Αθήνα. Έχει παρακολουθήσει επίσης ανεξάρτητα μαθήματα της Ρωσικής σχολής ζωγραφικής. Από το 1982 έλαβε μέρος σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συνεργάζεται με Γκαλερί του εξωτερικού και πολύ γρήγορα τα έργα του προτιμήθηκαν από συλλέκτες, στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ασία.

Πληροφορίες

Τοποθεσία: Πολύεδρο, Κανακάρη 147 Πάτρα | Οδηγίες Πρόσβασης μέσω Google map

Έναρξη Σάββατο 29 Μαΐου 12:00 – 21:00 (με διευρυμένο ωράριο, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία και με όλα τα επιβεβλημένα μέτρα προστασία)

Ημερομηνίες – Ώρες έκθεσης: 9 Μαΐου – 5 Ιουνίου, 9:00 – 21:00, κάθε μέρα εκτός Κυριακής


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 9953 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top