Τέταρτο

Πάτρα: Παράταση ισχύος προσφορών για τα συμπληρωματικά έργα στο θέατρο ΚρήνηςΠαράταση ισχύος προσφορών ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων για το έργο: «Συμπληρωματικά έργα διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου ανοικτού θεάτρου στη θέση Ζωϊτάδα Τ.Κ. Κρήνης Δημοτικής Ενότητας Μεσσάτιδος του Δήμου Πατρέων».

Σύμφωνα με την τεχνική  περιγραφή, θα γίνει σύνδεση του, χωρητικότητας 350 ατόμων, ανοικτού θεάτρου με την είσοδο του χώρου και θα κατασκευαστούν διάδρομοι πεζών και διαδρομή ράμπας για την πρόσβαση των Ατόμων με Αναπηρία.

Στη νότια πλευρά του θεάτρου θα κατασκευαστεί δρόμος για να εξυπηρετεί την τροφοδοσία-παροχή εξοπλισμού/ιματισμού των παραστάσεων. Θα κατασκευαστεί μεταλλική σκάλα και θα τοποθετηθούν μεταλλικοί δοκοί με κουπαστή για τη στήριξη των θεατών.

Απέναντι από την σκηνή του θεάτρου θα υπάρχει χώρος ώστε οι θεατές να απολαμβάνουν τη θέα του πατραϊκού και το ηλιοβασίλεμα.

Στα όρια του οικοπέδου θα κατασκευαστεί γήπεδο μπάσκετ και θα γίνει περίφραξη με τοιχίο.

Επίσης θα γίνουν νέα δίκτυα ηλεκτροφωτισμού και ύδρευσης, τοποθέτηση νέων φωτιστικών κλπ.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7110 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top