Τέταρτο
552 Προβολές

Πάτρα, Πολυτεχνείο 2020 – Κάλεσμα οργανώσεων της Αριστεράς σε πορεία την τρίτη 17 Νοέμβρη
Οργανώσεις της Αριστεράς καλούν στην πορεία την Τρίτη 17 Νοέμβρη στις 17:00 από το Παράρτημα (Κορίνθου και Αράτου, Πάτρα).  Το κάλεσμα υπογράφουν: ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΕΚ, ΚΚΕ (μ-λ), ΝΑΡ για την κομμουνιστική απελευθέρωση, νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, ΣΕΚ.

Η απαγόρευση δεν θα περάσει. Όλοι στην πορεία του Πολυτεχνείου!

Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύψει τα αδιέξοδα της θανατηφόρας για το λαό και τα δικαιώματα πολιτική της. Με πρόσχημα την πανδημία απαγορεύει για τέσσερις ημέρες όλες τις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου.

Καταγγέλλουμε αυτήν την απόφαση που βάζει ξανά στον «γύψο» τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα του λαού και της νεολαίας.

Καταγγέλλουμε όλα τα γεγονότα τρομοκράτησης και καταστολής που το προηγούμενο διάστημα γίναμε μάρτυρες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Για τους θανάτους από την πανδημία μοναδική ευθύνη έχει η κυβερνητική πολιτική που έχει αφήσει τον λαό μας εκτεθειμένο σε έναν επικίνδυνο ιό. Η νεολαία, ο λαός και η οργανωμένη πάλη δεν θα χρεωθούν την καταστροφή από την αποτυχία της κυβέρνησης. Το κίνημα που αντιστέκεται στην θανατηφόρα πολιτική του συστήματος είναι υποχρεωμένο να συνεχίσει την πάλη του για την υγεία του λαού και τη ζωή με δικαιώματα.

Η τρομοκρατία δεν περνά και αυτό το έχει αποδείξει η αποφασιστικότητα των συλλόγων, των πολιτικών δυνάμεων και συλλογικοτήτων που έσπασαν την απαγόρευση με την παρουσία τους έξω από το Παράρτημα.

Καλούμε τον λαό να συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις για 47η επέτειο της εξέγερσης του Νοέμβρη με αποκορύφωμα την μεγάλη πορεία την Τρίτη 17 Νοέμβρη 5:00μμ που θα ξεκινήσει από τον ιστορικό χώρο του Παραρτήματος.

Λαός και νεολαία να σπάσουμε την απαγόρευση και να γεμίσουμε τους δρόμους της Πάτρας. Με σεβασμό στην υγεία του λαού μας, παίρνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας θα διαδηλώσουμε για το ψωμί, την παιδεία, την ελευθερία και την υγεία.

Να τιμήσουμε τους νεκρούς μας με την πάλη ενάντια στην καταπίεση, τον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο.

Όλοι στην πορεία Τρίτη 17 Νοέμβρη στις 5:00 από το Παράρτημα.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6159 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top