Τέταρτο

Πάτρα: Προκριματικοί Αγώνες για τον Πανελλαδικού Διαγωνισμού Μονολόγου επί Σκηνής


Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας συμμετέχουν στη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής (διάρκειας έως 15’ λεπτών) της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, διοργανώνοντας την προκριματική διαδικασία στη Πάτρα.

Για τις ανάγκες των προκριματικών, έχει συσταθεί κριτική επιτροπή από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος με πρόεδρο τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας Λουκά Θάνο. Οι προκριματικοί θα λάβουν χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, μεταξύ 4 και 17Απριλίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι και τις 4 Απριλίου 2022 Εδώ, αναφέροντας οπωσδήποτε και τον τόπο διαμονής τους.

Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο 6932089819. Περισσότερες πληροφορίες και οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό παρέχονται μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.

Την προσπάθεια έχουν αγκαλιάσει έως τώρα 27 δήμοι  της χώρας  αναλαμβάνοντας την διεξαγωγή των προκριματικών αγώνων στην πόλη τους.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10161 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top