Τέταρτο
46 Προβολές

Πάτρα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο ΚΔΑ της «Κίνησης Πρόταση»
Το ΚΔΑ της Κίνησης ΠΡΟΤΑΣΗ είναι έτοιμο να υποδεχτεί ομάδες παιδιών για τη νέα σχολική χρονιά.

«Μέσα στους περίεργους καιρούς που διανύουμε, πιστεύουμε πάντα πως οι ομάδες αποτελούν νησίδες που μας ενισχύουν και μας εμψυχώνουν σε όλα τα επίπεδα. Έτσι, προσαρμοστήκαμε σε όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας και σας περιμένουμε στο φιλόξενο και απολυμασμένο χώρο της Σαρανταπόρου 20, ανανεωμένοι και υποσχόμενοι νέες και πλούσιες δραστηριότητες που στοχεύουν στη διασκέδαση, τη βιωματική μάθηση, αλλά και την ενίσχυση της προσωπικότητας των παιδιών μέσα από την εμπειρία της ομαδικής συνύπαρξης».  Ομάδα Εμψυχωτών του ΚΔΑ

Οι ομάδες θα λειτουργήσουν ως εξής:

Κάθε Παρασκευή 18:00 – 20:00: παιδιά των τάξεων  Δ’, Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού και Α’ Γυμνασίου

Κάθε Σάββατο 11:00 – 13:00: παιδιά των τάξεων Α’, Β’ και Γ’ Δημοτικού

Οι ομάδες ξεκινούν την Παρασκευή 16/10 και το Σάββατο 17/10 για τις αντίστοιχες ηλικίες.

Οι εγγραφές λήγουν στις 14/10.

Για την εγγραφή του παιδιού σας, είναι απαραίτητο να στείλετε email στη διεύθυνση [email protected], στο οποίο θα αναφέρονται τα εξής στοιχεία: ον/μο γονέα, τηλέφωνο επικοινωνίας γονέα, ον/μο παιδιού, τάξη φοίτησης του παιδιού.

Στη συνέχεια, τηρώντας σειρά προτεραιότητας λόγω των υγειονομικών περιορισμών, θα τηλεφωνηθείτε για να ενημερωθείτε για τη συμμετοχή των παιδιών σας στο φετινό μας πρόγραμμα.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5914 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top