Τέταρτο
294 Προβολές

Πάτρα: Πρόσκληση εθελοντών για την εγκατάσταση της Δαναής Στράτου στην Πειραϊκή Πατραϊκή


Advertisement


Το «Mosaic//Πολιτισμός και Δημιουργικότητα» και η θεατρική ομάδα «Βιομηχανική» αναζητούν τριάντα άτομα ηλικίας έως 30 ετών, κατά προτίμηση φοιτητές ή απόφοιτους τμημάτων αρχιτεκτονικής ή θεατρικών σπουδών, για να συμμετάσχουν εθελοντικά το διάστημα 15-27 Οκτωβρίου 2020 στην εγκατάσταση της διεθνούς φήμης εικαστικού Δανάης Στράτου που θα γίνει σε χώρο του παλαιού εργοστασίου της Πειραϊκής – Πατραϊκής στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα, οι εθελοντές θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία, την παρουσίαση και τη βιντεοσκόπηση της εγκατάστασης. Θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέρος μιας σύνθετης δημιουργικής διαδικασίας, που συνδυάζει την έρευνα πεδίου με τις in situ εικαστικές εγκαταστάσεις και την οπτικοακουστική καταγραφή.

Advertisement

Η εργασία θα γίνεται στον χώρο του εργοστασίου σε κυλιόμενες βάρδιες και θα τηρούνται όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας.

Η εγκατάσταση εντάσσεται στην παραγωγή «Πάτρα, η πόλη των εργοστασίων, του ρεμπέτικου και του καραγκιόζη» που υλοποιείται από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας στο πλαίσιο του έργου NeTT του προγράμματος Interreg Ελλάδα – Ιταλία 2014-2020.

Περισσότερες πληροφορίες στο «Mosaic//Πολιτισμός και Δημιουργικότητα», τηλ. 2611810516, [email protected].

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6756 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top