Τέταρτο

Πάτρα: Πρόσληψη από τον Δήμο έκτακτου προσωπικού 46 ατόμων για την αντιπυρική περίοδο


Ο Δήμος Πατρέων ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού σαράντα έξι (46) ατόμων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών πυρασφάλειας και πυροπροστασίας κατά την αντιπυρική περίοδο.

Πρόκειται για:

– Τέσσερα (4) άτομα ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων (Βυτιοφόρα – μικρά Πυροσβεστικά 4Χ4)

– ένα (1) άτομο ΔΕ Χειριστών Μηχ/των Έργων [Προωθητής Γαιών(Μπουλντόζα)]

– ένα (1) άτομο ΔΕ Χειριστών Μηχ/των Έργων (συνολικής ισχύος άνω των 120 KW)

– τρία (3) άτομα ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων (Γ΄ κατηγορίας)

– δύο (2) άτομα ΔΕ Χειριστών Μηχ/των Έργων (Γεωργικού Ελκυστήρα-Τρακτέρ)

– επτά (7) άτομα ΔΕ Δενδροκηπουρών & είκοσι οκτώ (28) άτομα ΥΕ Εργατών Πυρασφάλειας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τη σχετική ανακοίνωση με αριθμό πρωτ. 26302/9-06-2021, που περιλαμβάνει, την αίτηση, τις ειδικότητες τα τυπικά προσόντα, τα δικαιολογητικά και τις υπόλοιπες χρήσιμες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων: www.kodip.gr

Τα δικαιολογητικά μαζί με τη σχετική αίτηση μπορούν να τα υποβάλλουν: α) είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο mail: [email protected] ή β) ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή απευθύνοντας την στο Δήμο Πατρέων, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Μαιζώνος 108 Τ.Κ. 26221 (τηλ. Επικοινωνίας 2613 610291, 235)

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 11/06/2021 έως και 17/06/2021

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7463 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

ΤΟ «ΤΕΤΑΡΤΟ» ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

 

Back to Top