Τέταρτο

Πάτρα: Προβολή της Ταινίας Nomadland στις σκάλες Πατρέως την Παρασκευή 14 Μαΐου


Την Παρασκευή 14 Μαΐου στις 21:00, στις σκάλες Πατρέως στην Πάτρα, θα προβληθεί η ταινία “Nomadland”. Την εκδήλωση διοργανώνει ο αυτοδιαχειριζόμενος χώρος Επί τα Πρόσω.

Η Χώρα των Νομάδων – Επιβιώνοντας στην Αμερική του 21ου Αιώνα

Η ταινία πραγματεύεται τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων στις ΗΠΑ, εκεί που το αμερικάνικο όνειρο εδώ και πολλά χρόνια έχει μετατραπεί σε εφιάλτη, οι οποίοι έχουν χάσει τα πάντα και επιβιώνουν περιφερόμενοι στην αχανή χώρα με αυτοκίνητα και φορτηγάκια που έχουν μετατρέψει σε αυτοσχέδια τροχόσπιτα, βρίσκοντας περιστασιακές δουλειές εδώ κι εκεί και ζώντας στην ουσία μέσα στην έρημο, δημιουργώντας κοινότητες αλληλεγγύης μεταξύ τους.

* Με τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό

** Τα όποια έσοδα προκύψουν θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση κινηματικού εκδοτικού εγχειρήματος

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7463 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

ΤΟ «ΤΕΤΑΡΤΟ» ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

 

Back to Top