Τέταρτο

90 Προβολές

Πάτρα: Προβολή της ταινίας «Ο Γιος της Σοφίας» από την ABCinemaΗ ABCinema ξεκινάει τις προβολές βραβευμένων κινηματογραφικών ταινιών μυθοπλασίας την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου με την ταινία «Ο Γιος της Σοφίας».

Δύο χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα του, η μητέρα του Μίσα έχει φτιάξει μια νέα ζωή σε μια νέα χώρα. Αφού μετανάστευσε από τη Ρωσία στην Ελλάδα, έχει βρει έναν σύζυγο, ο οποίος προσπαθεί να πειθαρχήσει το γιο της που μόλις έχει φτάσει στη νέα του οικογένεια. Η άφιξη του Μίσα στην Αθήνα σημαίνει μια τεράστια αλλαγή στη ζωή του και έναν επαναπροσδιορισμό της ταυτότητάς του. Αυτή η βαθιά προσωπική ιστορία μοιάζει σαν παραμύθι, τοποθετημένο στο καλοκαίρι των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, όπου η φαντασία ενός παιδιού μεταφέρει δύσκολες καταστάσεις στη σκοτεινή πλευρά των παραμυθιών.

Στη δεύτερη ταινία της, η Ελίνα Ψύκου εξερευνά την έλλειψη ικανότητας έκφρασης και αποδοχής της αγάπης. Ο Γιος της Σοφίας προσφέρει μια ματιά μέσα στο μυαλό του Μίσα καθώς έρχεται αντιμέτωπος με την εφηβεία και τη διαμάχη με τους ενήλικες.

Προβολή: Κινηματογράφος Πάνθεον, Γούναρη 34, Πάτρα | Τετάρτη 19/02/2020, 21:45

Σκηνοθεσία: Ελίνα Ψύκου | 111΄ | 2017 | Ελλάδα, Βουλγαρία, Γαλλία

Τιμή Εισιτηρίου: 5 ευρώ (ταμείο) ή μέσω viva.gr

Για περισσότερες πληροφορίες: ABCinema | www.abcinema.gr | 6987887627 | [email protected]


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4828 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top