Τέταρτο

Πάτρα: Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους της της ΔΕΥΑΠ, που συμμετέχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση της Τετάρτης 16/6


Από τον Σύλλογο Προσωπικού της ΔΕΥΑΠ, ανακοινώθηκε ότι οι  εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΠ συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και Εργατικά Κέντρα, ενάντια στις διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου την Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 και γι αυτό, από τις 11 το πρωί, έως την λήξη του ωραρίου, θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν: «Εκφράζουμε –δηλώνουμε- την αντίθεσή μας σε αυτό το νομοσχέδιο που σκοπό έχει να πλήξει όλους τους αδύναμους εργαζόμενους».

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7669 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

  

ΤΟ «ΤΕΤΑΡΤΟ» ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

 

Back to Top