Τέταρτο

Πάτρα: Στην ανακατασκευή οδών και πεζοδρομίων στα Δεμένικα προχωρά ο ΔήμοςΣτην ανάπλαση – αναβάθμιση μιας ακόμη συνοικίας της Πάτρας, των Δεμενίκων, προχωρά  ο Δήμος με έργα ανακατασκευής των οδών και των πεζοδρομίων σε εκτεταμένη περιοχή της.

Ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, υπέγραψε σύμβαση για την εκτέλεση του έργου προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ.

Ενδεικτικά θα ανακατασκευαστούν οι οδοί: Τζαβέλαινας, Γεωργίου Παπανδρέου, Χαριλάου Τρικούπη, Ευρώπης, Αγίων Θεοδώρων, Ειρήνης και Φιλίας, Πλάτωνος, Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, Αθανασίου Διάκου, Κωνσταντίνου Βάρναλη, Εθνικής Αντιστάσεως και άλλες. Ο κατάλογος των οδών θα οριστικοποιηθεί από την Υπηρεσία, σύμφωνα με τις ανάγκες που θα προκύψουν, κατά την διάρκεια εκτέλεσης των έργων.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων: «Οι λαϊκές γειτονιές της πόλης μας, η μια μετά την άλλη, βελτιώνουν τις υποδομές τους. Αυτό οφείλουμε να πράττουμε για τους δημότες ως Δήμος και ως Δημοτική Αρχή».

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7110 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top