Τέταρτο

Πάτρα: Στο Θεατράκι των Ιτεών η έδρα των παραστάσεων του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου


Από τον Πολιτιστικό οργανισμό του Δήμου Πατρέων γίνεται γνωστό, ότι οι παραστάσεις του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, μεταφέρονται από το Θέατρο της Κρήνης στο Θεατράκι των Ιτεών.

Η μεταφορά των παραστάσεων γίνεται λόγω της έναρξης των προγραμματισμένων  εργασιών για την συντήρηση – επισκευή του θεάτρου της Κρήνης και της ανάπλασης του χώρου.

Οι παραστάσεις συνεχίζονται κανονικά την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου  στις 9.30 το βράδυ, με την Θεατρική Ομάδα Λεύκας «Ήθος Ποιεί», να παρουσιάζει το έργο των Αλέκου Σακελάριου – Χρήστου Γιαννακόπουλου «Η Ρένα εξώκειλε», σε σκηνοθεσία Θόδωρου Κανδηλιώτη.

Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου η θεατρική ομάδα « Οι ταξιδευτές της πρόζας», παρουσιάζει την παράσταση “Best seller” του θανάση Λιούνη.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Ομάδα δέκα +5
Επιμέλεια: Χαρά Καραμπούλα, Αφροδίτη Σκαλτσά
Σκηνικά: Κατερίνα Αντωνακοπούλου
Ήχος: Έφη Αντωνοπούλου, Χαρά Καραμπούλα
Φώτα: Νίκος Λιόλιος, Γιάννης Λιόλιος

Παίζουν: Έφη Αντωνοπούλου, Χαρά Καραμπούλα, Ναταλία Μπεσαράμπη, Χριστίνα Σπυροπούλου, Νόπη Γραικούση, Φάης Γιαλυψός, Αγγελική Μπιλάλη, Νίκος Σπυρόπουλος, Νίκος Λιόλιος.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7825 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top