Τέταρτο

Πάτρα: Συγκέντρωση στα γραφεία της ΔΕΗ την Πέμπτη 3 Μαρτίου


Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, από κοινού με το Εργατικό Κέντρο, διοργανώνουν την Πέμπτη 3 Μαρτίου, στις 9:00 π.μ., στα γραφεία της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων, μαζική κινητοποίηση, κόντρα στις αυξήσεις που εξανεμίζουν το λαϊκό εισόδημα.

Αναλυτικά το κάλεσμα:

«Κανένας μόνος του ενάντια στην ακρίβεια, ενάντια στις δυσβάστακτες αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος»

Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους φορείς των αυτοαπασχολούμενων και επαγγελματιών, τους πολιτιστικούς συλλόγους, τους συλλόγους των γειτονιών, να πάρουν μέρος, τόσο στη σύσκεψη όσο και στην κινητοποίηση.

Δεν ανεχόμαστε άλλο το δυσβάστακτο τιμολόγιο του ηλεκτρικού ρεύματος, δεν ανεχόμαστε να υπάρχουν στην πόλη μας εκατοντάδες σπίτια χωρίς ρεύμα και σε όλα αυτά να προστίθενται οι αυξήσεις στα καύσιμα, στα τρόφιμα, σε όλα τα είδη λαϊκής κατανάλωσης.

Απαιτούμε επανασύνδεση όλων των κομμένων παροχών ηλεκτρικού ρεύματος, να παρθούν μέτρα στήριξης του λαϊκού εισοδήματος και να παρθούν πίσω όλες οι αυξήσεις στη ΔΕΗ.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10160 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top