Τέταρτο

Πάτρα: Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο «Επί τα πρόσω» | Παρασκευή 7 Μαΐου


Συνεχίζεται και αυτή την Παρασκευή 7 Μαΐου, 7 – 10 μ.μ., η συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο «Επί τα πρόσω» (Πατρέως 87, Πάτρα).

Επικαιροποιημένη λίστα ειδών που χρειάζονται άμεσα: Ρύζι (sos), Μακαρόνια-  πένες, Τοματοχυμός (sos), Ηλιέλαιο (sos), Γάλα εβαπορέ (sos), πάνες(Ν°5 και 6), Γάλα βρεφικό και εβαπορέ για 6 μηνών και Άνω, Σαμπουάν, Μωρομάνδηλα

Για την Συλλογική Κουζίνα Αλληλεγγύης: Κρεμμύδια, Καρότα, Πατάτες, Πιπεριές, Αρακάς, Πορτοκάλια, Μήλα, Ελαιόλαδο

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του «επί τα πρόσω»: Απέναντι στην πανδημία και το κρατικό–καπιταλιστικό έγκλημα ενάντια στην κοινωνία… κανένας μόνος – καμία μόνη, ούτε βήμα πίσω στις ανάγκες μας, αλληλεγγύη, αλληλοβοήθεια, άμεση δράση. Όλα για όλους, τροφή, υγεία, στέγαση.

Αυτοδιαχειριζόμενος χώρο «επί τα πρόσω» | Πατρέως 87, Πάτρα epitaprosw.espivblogs.net

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7463 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

ΤΟ «ΤΕΤΑΡΤΟ» ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

 

Back to Top