Τέταρτο
40 Προβολές

Πάτρα: Συνάντηση εργασίας για τον ποδηλατικό τουρισμό
Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου «MEDCYCLETOUR» στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης και υλοποιείται με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας (WORKSHOP) στην Πάτρα την Τρίτη 4 Αυγούστου 2020, 13.00-15.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής).

Σκοπός της συνάντησης είναι οι τρόποι και τα μέσα ενίσχυσης αναπτυξιακών πολιτικών που αφορούν στην αποδοτικότερη αξιοποίηση των φυσικών πόρων και της πολιτισμικής κληρονομιάς καθώς και του παράκτιου τουρισμού στη Μεσόγειο και ειδικότερα στην Ελλάδα. Παράλληλα, θα συζητηθούν μέτρα και πολιτικές που μελλοντικά θα μπορούν να συμπεριληφθούν ως προτάσεις, σε μια μεταρρυθμιστική διαδικασία για την περαιτέρω ανάπτυξη και βελτίωση πολιτικών στον τομέα του ποδηλατικού τουρισμού.

Σημειώνεται ότι το ευρωπαϊκό έργο «MEDCYCLETOUR: Μεσογειακές ποδηλατικές διαδρομές για βιώσιμο παράκτιο τουρισμό»  αποτελεί τμήμα του EuroVelo 8 – Mediterranean Route –  Ευρωπαϊκές Ποδηλατικές Διαδρομές, του Προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδηλατών (ECF) που έχει ως βασικό στόχο την ανάπτυξη ενός δικτύου ποδηλατικών διαδρομών υψηλής ποιότητας που να συνδέει όλη την Ευρώπη.

Το πρόγραμμα της συνάντησης μπορείτε να το βρείτε εδώ.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5749 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top