Τέταρτο
33 Προβολές

Πάτρα: Συνεχίζεται η λειτουργία του Υπνωτηρίου για την φιλοξενία αστέγων, έως και την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου


Advertisement


Από τον Δήμο Πατρέων και τον Κοινωνικό Οργανισμό ανακοινώνεται η συνέχιση λειτουργίας  του Υπνωτηρίου για την φιλοξενία αστέγων, έως και την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, λόγω των μετεωρολογικών προβλέψεων για ψύχος και  έντονα καιρικά φαινόμενα.

Οι φιλοξενούμενοι διανυκτερεύουν σε χώρο του κτιρίου, που στεγάζεται ο Ξενώνας Αστέγων του Δήμου Πατρέων, επί  της Μπουκαούρη 100 και Γούναρη.

Η υποδοχή γίνεται από τις 7 έως τις 9 μ.μ. και η φιλοξενία των Αστέγων θα είναι δυνατή έως τις 9 π.μ. της επόμενης ημέρας.

Παράλληλα συνεχίζεται και το έργο της Ομάδας Δρόμου, η οποία περιηγείται  στην πόλη προκειμένου να εντοπίσει πιθανά σημεία που διαμένουν άστεγοι συμπολίτες μας, για να τους ενημερώσει για την δυνατότητα διαμονής τους στο Υπνωτήριο.

Για  περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο εξής τηλέφωνο: 2610342995, από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6771 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top