Τέταρτο

39 Προβολές

Πάτρα: Συνεχίζονται οι αιτήσεις εθελοντικής συμμετοχής για τη διοργάνωση του ArtWalk 5Λίγες μέρες έμειναν ακόμα για την υποβολή εθελοντικής συμμετοχής στη διοργάνωση του 5ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 5. Παρά τις δύσκολες συγκυρίες της πανδημίας και την απαραίτητη αλλαγή στο πρόγραμμά του, το ArtWalk 5 φέτος θα πραγματοποιηθεί τους μήνες Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Η Πάτρα θα φιλοξενήσει 10 διεθνούς φήμης καλλιτέχνες της street art, οι οποίοι θα γεμίσουν χρώμα, φαντασία, ερωτήματα, χαρακτήρα και σύγχρονα έργα τέχνης την πόλη.

Όσοι  ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα του ArtWalk, πολλούς διεθνούς φήμης καλλιτέχνες της street art καθώς και να «συμμετέχουν» στον ανοιχτό διάλογο σχετικά με τον ποιον δημόσιο χώρο θέλουμε σήμερα, δεν έχουν παρά να συμπληρώσουν την αίτησή τους εδώ, μέχρι τις 30 Μαΐου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σε σχέση με την αίτησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας

– μέσω e-mail στο [email protected]

– μέσω τηλεφώνου στο 6948098744

– μέσω των social media: Art In ProgressArtWalkartinprogress.patras, artwalk_festival

– μέσω του site της Art in progress.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5167 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top