Τέταρτο

Πάτρα: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Τραγουδιού για Παιδική/ές Φωνή/ές στο πνεύμα του ΚαρναβαλιούΣυνεχίζονται οι αιτήσεις για τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Τραγουδιού για Παιδική/ές Φωνή/ές στο πνεύμα του Καρναβαλιού, τον οποίο συνδιοργανώνουν η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας και ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων, με φορέα υλοποίησης (σε ό,τι αφορά στο μουσικό μέρος) το Δημοτικό Ωδείο Πατρών.

Όροι Συμμετοχής:

1.Ο 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Τραγουδιού θα γίνει σε (2) κύκλους:

Α΄ Κύκλος: Τέλος Οκτωβρίου 2021

Β΄ Κύκλος (τελικός): Φεβρουάριος 2022

2.Μπορούν να λάβουν μέρος με ένα έργο, συνθέτες από όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτως ηλικίας.

3.Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν δελτίο συμμετοχής που να περιλαμβάνει στοιχεία του συνθέτη (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας, email) και το τραγούδι (μουσικό υλικό για πιάνο και φωνή/-ές) στη Γραμματεία του Διαγωνισμού έως την 30η Απριλίου 2021 μαζί με ένα σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

4.Οι συνθέτες στις αιτήσεις τους θα αναφέρουν εάν επιθυμούν να δηλώσουν συγκεκριμένο ερμηνευτή/-ές. Σε διαφορετική περίπτωση, η Επιτροπή του Διαγωνισμού θα επιλέξει (κατόπιν ακρόασης) την καλύτερη δυνατή ερμηνεία από τις προτάσεις – αιτήσεις των μουσικών φορέων της πόλης.

5.Οι υποψήφιοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή και τελικά αποσύρονται πρέπει να το κάνουν εγκαίρως γνωστό στη Γραμματεία του Διαγωνισμού

6.Όλες οι φάσεις του Διαγωνισμού μπορούν να μαγνητοφωνηθούν, μαγνητοσκοπηθούν και αναμεταδοθούν καθοιονδήποτε τρόπο (ραδιόφωνο, τηλεόραση, CD), χωρίς καμία αμοιβή για τους υποψήφιους.

7.Οι υποψήφιοι, το έργο των οποίων θα επιλεγεί για τον Β’ Κύκλο (τελικό) ο οποίος θα λάβει χώρα στην Πάτρα τον Φεβρουάριο 2022, πρέπει να στείλουν ενορχηστρωμένο (πάρτες και παρτιτούρα) το έργο έως τη 15η Δεκεμβρίου 2021.

8.Η ενορχήστρωση των τραγουδιών είναι: πιάνο, βιολί, βιολοντσέλο, κοντραμπάσο, φλάουτο, κλαρινέτο, τρομπέτα, τρομπόνι, κρουστά, ηλεκτρική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο, ντραμς, παραδοσιακά όργανα (μαντολίνο, ούτι, λαούτο, βιολί, σαντούρι, κρουστά). Η επιλογή  των οργάνων (από τον παραπάνω πίνακα) είναι ελεύθερη για κάθε συνθέτη.

9.Η Εξεταστική Επιτροπή είναι πενταμελής.

Βραβεία

1. Α΄ Βραβείο: 500 ΕΥΡΩ

2. Β΄ Βραβείο: 300 ΕΥΡΩ

3. Γ΄ Βραβείο: 200 ΕΥΡΩ

4. 3 Αναμνηστικά Διπλώματα για την καλύτερη ερμηνεία

5. Κυκλοφορία των 12 καλύτερων τραγουδιών από την ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας

Αίτηση – Στοιχεία Επικοινωνίας:

Το δελτίο συμμετοχής του υποψήφιου πρέπει να περιλαμβάνει το έργο, όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση, ΤΚ, email, Βιογραφικό (προαιρετικό) και να αποσταλεί είτε ηλεκτρονικά, με θέμα «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ Ή ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ» στο email: [email protected] είτε ταχυδρομικώς στη Διεύθυνση Αράτου 10, ΤΚ 26221, με την ένδειξη ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Δημοτικό Ωδείου: 2610 271087

Γραφείο Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων – ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ

Ιστοσελίδα: www.carnivalpatras.gr / email: [email protected]

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7000 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top