Τέταρτο

Πάτρα: «Τα Αντίδωτα», 12 τραγούδια για το ΚαρναβάλιΗ Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας παρουσιάζει το μουσικό πρόγραμμα «Τα Αντίδωτα» – 12 τραγούδια για το Καρναβάλι.

Εν μέσω της Covid – 19, των περιοριστικών μέτρων και των ματαιώσεων, 12 μπάντες κλείνουν τα αυτιά τους στην κατήφεια και «χορηγούν» στους καρναβαλιστές της πόλης και όλης της Ελλάδας «αντίδ-ωτα» που φέρνουν κέφι, χαρά, ελευθερία, αλλά και την ιστορία του Πατρινού Καρναβαλιού. Από το κανάλι του Οργανισμού (Καρναβάλι Πάτρας Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση) στο Youtube θα μπορείτε κάθε μέρα έως τις 12 Μαρτίου στις 15:00 να ακούτε πρώτοι τα νέα κομμάτια που κυκλοφορούν. Τη Δευτέρα 1 Μαρτίου ξεκίνησε με την κυκλοφορία ενός νέου τραγουδιού από το συγκρότημα Cubaneros, το «Ναι Μωρέ», που γράφτηκε από τον Πάνο Παναγόπουλο ειδικά για το Πατρινό Καρναβάλι 2021.

Σειρά έχουν:

2 Μαρτίου: Πρεμιέρα Καρναβαλικής Σουίτας από την Μπάντα Δήμου Πατρέων

3 Μαρτίου: Πρεμιέρα της Ορχήστρας Χορευτικού Τμήματος Δήμου Πατρέων με το τραγούδι “Το Καρναβάλι” – παλαιότερη διασκευή από πολιτικές κρατούμενες των γυναικείων φυλακών Αβέρωφ (1948 – 1952).

Καλή ακρόαση με «Τα Αντίδωτα»!


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7052 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top