Τέταρτο

Πάτρα: «Τα ονειρεμένα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη» Δυο τελευταίες παραστάσεις στο Περί Σκιών


Η εορταστική επιτυχημένη παράσταση «Τα ονειρεμένα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη…» συνεχίζεται για δυο παραστάσεις Δευτέρα 27 και Τρίτη 28 Δεκεμβρίου στις 17:30 στο καραγκιοζοθέατρο Περί Σκιών.

Η Χριστουγεννιάτικη ζεστή ατμόσφαιρα με τον Καραγκιόζη του Χρήστου Πατρινού στο πνεύμα των ημερών να φοράει τα εορταστικά του λίγο πριν αποχαιρετίσει το 2021.

Ο Καραγκιόζης ονειρεύεται και μεταμορφώνεται στον πλέον αγαπημένο ήρωα των παιδιών, σε Άι Βασίλης. Με την κόκκινη στολή πάνω στο έλκηθρο, τον σάκο με τα δώρα που θα τα μοιράσει απλόχερα μαζί με τα γλυκά και τις ευχές στα παιδιά όλου του κόσμου, ο πρωταγωνιστής του θεάτρου σκιών θα μας καταπλήξει ευχάριστα. Μια παράσταση με πολλά μηνύματα, με τα ξωτικά των Χριστουγέννων, τα σκανταλιάρικα καλικαντζαράκια και με τους ήρωες του Θεάτρου Σκιών να χαρίζουν γέλιο, αγάπη, χαρά και αισιοδοξία για το νέο χρόνο.  Η συνέχεια επί της σκηνής στο Περί Σκιών.

Πληροφορίες

Παραστάσεις: Δευτέρα 27 & Τρίτη 28 Δεκεμβρίου στις 17:30

Τηλ. Κρατήσεων θέσεων: 6947938358

Περί Σκιών, Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος. Πάτρα | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 6 € (κλήρωση φιγούρες)

Για την ασφαλή διεξαγωγή της παράστασης οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο τους στο Περί Σκιών με το σχετικό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και την επίδειξη ταυτότητα κατόχου. Οι ενήλικοι θεατές από 4 έως 17 ετών θα προσκομίζουν εναλλακτικά δήλωση αρνητικού self-test τελευταίου 24ώρου. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη την διάρκεια της παράστασης


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10161 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top