Τέταρτο

Πάτρα: «Τα παραμύθια της Νερομάνας»


Αρχίζουν τα «Τα παραμύθια της Νερομάνας» το Σάββατο 24 Ιουλίου στις 19:00 στην Κρήνη, στη ρεματιά της Νερομάνας. Οι δράσεις θα συνεχιστούν την Κυριακή στη Νερομάνα στο Καστρίτσι και θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα στην Ελεκίστρα.

Θα συμμετέχουν, οι αφηγητές Άννα Δενδρινού, Άσπα Παπαδοπούλου, Μαριάνα Τσουκαλά Κορωνάκη, η ηθοποιός Φιορέλα Μαστρόκαλου και ο Γιώργος Παπαστεφάνου από την ομάδα Equus.

Για 12η συνεχή χρονιά οι νερομάνες του τόπου μας , ξεχασμένες εκεί στα ψηλώματά τους, θα ζωντανέψουν με ακούσματα παραμυθιών και το αγκάλιασμά τους από τη ζωντανή παρουσία μικρών και μεγάλων. Εκεί που το ζωοποιό νερό ξεπηδά κι η θέα της πόλης απλώνεται μακρινή, οι νερομάνες περιμένουν να κοπιάσουν, μετά από ολιγόλεπτη κι εύκολη πεζοπορία, όσους αγαπούν να ακούν ιστορίες και να γεύονται τα αρώματα της καλοκαιρινής φύσης στην αυθεντική τους μορφή.

Μέσα στη φύση, γύρω από την Πάτρα, θα ζωντανέψουν αγαπημένα παραμύθια, μύθοι και ιστορίες. Θα ξετυλίγουμε μαζί την κόκκινη κλωστή των παραμυθιών και της παράδοσής μας. Και φέτος λοιπόν, τα Παραμύθια της Νερομάνας αγκαλιάζουν την πόλη και μας θυμίζουν πόσο εύκολα και απλά μπορούμε να διασκεδάσουμε και να χαρούμε. Να ταξιδέψουμε μακριά από τη σημερινή δύσκολη καθημερινότητα σε τόπους φαντασίας, μαγικούς και ονειρικούς. Να ταξιδέψουμε στα εσωτερικά μονοπάτια της ψυχής μας, με λέξεις που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου, με αφηγήσεις που θα ζωντανέψουν τα ξωτικά στις ρεματιές και τις νεράιδες στις πηγές.

Χρήσιμες Οδηγίες

Χρειάζονται τα ατομικά σας μαζί τους τα δικά τους μαξιλαράκια ή χαλάκια για κάθισμα

Θα τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις και όλα τα αναγκαία μέτρα υγιεινής για να παραμείνουμε ασφαλείς και υγιείς, να χαρούμε τη φύση και τη γιορτή.

Σε περίπτωση μεγαλύτερης προσέλευσης θα γίνουν δύο ή περισσότερες ομάδες αφήγησης σε διαφορετικά σημεία και οι αφηγητές θα αλλάζουν.

Για πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις και το αναλυτικό πρόγραμμα, στο Πολύεδρο και στο τηλέφωνο 2610277342

*Η φωτογραφία είναι από προηγούμενες δράσεις του Φεστιβάλ

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7862 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top