Τέταρτο

Πάτρα: The Sexy Christians Trio live στο Μεγάλο Μας Τσίρκο


Κυριακή καρναβαλιού με δυνατό sexy παρταδόρικο live με τους The Sexy Christians μετά τις 21:30 στο Μεγάλο Μας Τσίρκο.

Οι The Sexy Christians είναι μια ιδιαίτερη μπάντα. Όλα τα μέλη της γνωρίζονται από πολύ παλιά αλλά η αγάπη τους για το Rock ‘n’ Roll και τη μουσική γενικότερα τους οδήγησε να βγουν για πρώτη φορά στο κοινό το Δεκέμβριο του 2012, επισημοποιώντας την ταραγμένη σχέση τους. Ξεκίνησαν παίζοντας κυρίως διασκευές, με ατελείωτους αυτοσχεδιασμούς και στη συνέχεια και δικές τους ιδέες, τραβώντας την προσοχή με τις εκκεντρικές τους εμφανίσεις και τα ξεσηκωτικά πολύωρα live.

Η μουσική τους ταλαντεύεται ανάμεσα στο χθες και στο σήμερα. Rock ‘n’ Roll και Boogie, funky αισθητική, ψυχεδελικές εξάρσεις είναι τα στοιχεία που αποτελούν τον ευαίσθητο και αλλόκοτο εσωτερικό τους κόσμο που εκφράζεται τόσο στη σκηνή όσο και στις ηχογραφήσεις τους.

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Ώρα: 21:30

Τοποθεσία: Το Μεγάλο Μας Τσίρκο, Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου 14, Πάτρα | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map

bandcamp | facebook | instagram | spotify | youtube


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10161 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top