Τέταρτο

Πάτρα: Θεωρήσεις αδειών επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορώνΑπό την Αντιδημαρχία Διοίκησης, Οικονομικών και Τοπικής Οικονομίας, του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνεται ότι έχουν ξεκινήσει  οι θεωρήσεις αδειών επαγγελματιών λαϊκών αγορών.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που έχουν θεωρήσει τις άδειές τους μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2019, να καταθέσουν Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση για θεώρηση άδειας επαγγελματία πωλητή υπαίθριου εμπορίου στο Γενικό Πρωτόκολλο του Δήμου Πατρέων, προς την Διεύθυνση Τοπικής Οικονομίας, Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων με συνημμένα τα παρακάτω Δικαιολογητικά:

1.    Εκκαθαριστικά σημειώματα των τελευταίων τριών (3) ετών

2.    Βεβαίωση άσκησης δραστηριοτήτων με τις μεταβολές

3.    Έντυπο Ε1 των τελευταίων τριών (3) ετών

4.    Έντυπο Ε3 των τελευταίων τριών (3) ετών

5.    Πιστοποιητικό υγείας εν ισχύ, σύμφωνα με την αριθ. Υ1γ/Γ.Π./οικ.35797/4.4.2012 (Β’ 1199 απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Με την υποβολή της αίτησης απαιτείται και η προσκόμιση Παραβόλου 15 ευρώ, υπέρ του ελληνικού δημοσίου.

Οι αιτήσεις μαζί με τα δικαιολογητικά (σκαναρισμένα) μπορούν να κατατίθενται και ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: [email protected]

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7052 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top