Τέταρτο

Πάτρα: Θερινά Τμήματα του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης του Δήμου


Το απόγευμα του Σαββάτου 18 Ιουνίου, το προαύλιο του 2ου Γυμνασίου της Πάτρας, γέμισε από μαθητές, γονείς  και εκπαιδευτικούς. Το Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων, σήκωσε και πάλι την «άγκυρα», γεμίζοντας το «καράβι» του, με μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων του Λυκείου, καθώς ξεκινά η καλοκαιρινή προετοιμασία της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ.

Πλατιά χαμόγελα και αισιοδοξία επικρατούσαν στους μαθητές, που βάζουν ψηλά τον πήχη για την κατάκτηση του ονείρου τους, ανακούφιση στην πλευρά των γονέων, που βρίσκουν αποκούμπι σ’ αυτή τη δομή, προκειμένου τα παιδιά τους να καταφέρουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του εκπαιδευτικού συστήματος.

Αυτά είναι τα ελάχιστα που εισέπραξαν, σ’ αυτή την πρώτη συνάντηση, οι εθελοντές – εκπαιδευτικοί και η διεύθυνση του φροντιστηρίου.

Τέλος, δόθηκε σε όλους το πρόγραμμα των θερινών μαθημάτων, που ξεκινούν τη Δευτέρα 20 Ιούνη και θα  ολοκληρωθούν στις 29 Ιούλη, μέχρι την επιστροφή τον προσεχή Σεπτέμβριο.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10169 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top