tetartopress

Πάτρα: Τίτλοι τέλους για το φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου με live των Banda Morena


«Τα φώτα της ράμπας» έσβησαν για τη φετινή ενότητα του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου,  το βράδυ της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου  στο αίθριο του Παλιού Δημοτικού Νοσοκομείου, με την  πραγματοποίηση της παράστασης «Υπάρχει και φιλότιμο», η οποία ανέβηκε από την θεατρική ομάδα «Ήθος Ποιεί».

Την παράσταση παρακολούθησαν δεκάδες φίλοι της ερασιτεχνικής θεατρικής δημιουργίας και έκφρασης, γεμίζοντας το χώρο του αίθριου, οι οποίοι απόλαυσαν μία «ιστορική» κωμωδία με τον υπουργό Μαυρογιαλούρο να βιώνει το «μένος» των κατοίκων του Πλατανιά όταν επισκέπτεται με την κόρη του την εκλογική του περιφέρεια  με αφορμή τα εγκαίνια ενός μαιευτηρίου.

Η αυλαία κλείνει και τυπικά την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου με την ανοιχτή συναυλία από τους Banda Morena

Οι τίτλοι τέλους για το φετινό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου θα «πέσουν» και επίσημα στις 9.00 το βράδυ την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στην «Ιχθυόσκαλα» στο Νότιο Πάρο της Πάτρας, όπου θα πραγματοποιηθεί  συναυλία με δωρεάν είσοδο για το κοινό, από το μουσικό σχήμα Banda Morena.

Οι “Banda Morena” είναι μία πολυδιάστατη µπάντα, η οποία κινείται σε ποικίλα µουσικά είδη. Το σχήμα να χαρακτηρίζεται από φρεσκάδα, κέφι, δημιουργική φαντασία στη µουσική προσέγγιση, και φέρνει κάτι νέο στην τοπική µουσική σκηνή. Η συμπλήρωση του «ράστερ» της ομάδας έγινε µέσα από µια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση ανθρώπων που έχουν θητεύσει σε πολλά µουσικά σχήματα της περιοχής και όχι µόνο.

Ο ήχος και οι µελωδίες της µπάντας ταλαντεύονται ανάμεσα στο ροκ, έντεχνο, swing, rock n’ roll, disco, κυρίως της ελληνικής, αλλά και της ξένης µουσικής σκηνής, µε ρετρό αισθητική και ενδιαφέρουσες ενορχηστρώσεις.

Τη σχήμα απαρτίζουν οι  Εύη Αναστοπούλου(τραγούδι),  Χρήστος Ζαχαρόπουλος(τραγούδι) Θοδωρής Βένδρας (μπάσο – φωνητικά), Φώτης Αθανασόπουλος (πλήκτρα), Λεωνίδας Βασιλόπουλος (κιθάρα) Νίκος Χαραλαμπάκης (τύμπανα).


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Άλκα

Ένας «Πιγκουίνος» στην Κυπαρισσία

Η κακοκαιρία "Ντενίζ" που χτύπησε τη Δυτική και Κεντρική Μεσόγειο φέτος τον Νοέμβριο, ανάγκασε πολλά πουλιά να κινηθούν ασυνήθιστα πιο ...
Ημερολόγιο Ζαπατίστας 2023

Ημερολόγιο Ζαπατίστας 2023 – «Χτίζοντας από το όνειρο ζωή»

Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο των Ζαπατίστας για το 2023 με μήνυμα: « 20 χρόνια Caracoles Zapatistas - Χτίζοντας από το όνειρο ...
Νερό – Δημοκρατία – Δημόσια αγαθά – Κινήματα

Εκδήλωση «Νερό – Δημοκρατία – Δημόσια αγαθά – Κινήματα» στο Σεράφειο

Την εκδήλωση με τίτλο «Νερό - Δημοκρατία - Δημόσια αγαθά - Κινήματα» διοργανώνει η Πρωτοβουλία για τη Διασφάλιση της Δημόσιας ...
Μπούμιστος Ξηρομέρου

Δημόσια διαβούλευση για Αιολικό στην κορυφή του Μπούμιστου

Δημοσιεύθηκε στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο (ΗΠΜ) του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για Αιολικό Σταθμό Παραγωγής ...

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 11818 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top