Τέταρτο
95 Προβολές

Πάτρα: Το Κοινωνικό Παντοπωλείο μεταφέρεται σε ιδιόκτητο κτίριο του δήμου

Advertisement


Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΚΟΔΗΠ, στεγάζεται πλέον σε ιδιόκτητο κτίριο του Δήμου Πατρέων. Η μετακόμιση του, από την Κοραή 5 στην Ελευθερίου Βενιζέλου 38 και Σολωμού στην Πάτρα (Κτίριο πρώην ΑΔΕΠ), ολοκληρώθηκε πριν δύο εβδομάδες και από σήμερα, στο νέο χώρο πλέον, γίνεται η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Μετά και την μεταφορά του Παντοπωλείου, επιτεύχθηκε η συγκέντρωση των υπηρεσιών του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των χώρων που ανήκουν στο Δήμο κι’ ένα εργασιακό περιβάλλον, που είναι σύγχρονο και ασφαλές, τόσο για το προσωπικό όσο και για τους εξυπηρετούμενους δημότες μας.

Advertisement

Επίσης ο Δήμος, από τη μεταφορά των γραφείων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από  δύο χρόνια περίπου, εξοικονόμησε το ποσό του ενοικίου του κτιρίου που στεγάζονταν τα εν λόγω γραφεία, ύψους 650 ευρώ μηνιαίως, ενώ από την μεταφορά της αποθήκης τροφίμων εξοικονομήθηκε το ποσό των 600 ευρώ που δινόταν μηνιαίως από τον Δήμο, ως ενοίκιο.

Για την συγκεκριμένη μετακόμιση, βοήθησαν εργαζόμενοι του Δήμου, από την Διεύθυνση Καθαριότητας, την Αυτεπιστασία και τις υπόλοιπες αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, τους οποίους ο ΚΟΔΗΠ, ευχαριστεί θερμά.

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6452 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top