Τέταρτο

54 Προβολές

Πάτρα: Το σωματείο Φροντίζω δίπλα στα οικογένειες που φροντίζουν άτομα με ΆνοιαΑυτές τις μέρες που όλοι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ατομικά και συλλογικά τις συνέπειες από την πανδημία, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, το Φροντίζω παραμένει δίπλα ενεργό προσφέροντας υπηρεσίες μέσω διαδικτύου και τηλεφώνου στις οικογένειες που φροντίζουν άτομα με άνοια.

Οι επαγγελματίες υγείας του σωματείου προσφέρουν υπηρεσίες συμβουλευτικής και υποστήριξης σε φροντιστές ατόμων με άνοια καθώς και σε άτομα που πάσχουν από άνοια με στόχο την ομαλή προσαρμογή στη νέα μας καθημερινότητα έχοντας γνώμονα την προστασία από τον κορωνοϊό, την ενίσχυση της θετικής ψυχολογίας και τη διατήρηση ομαλής και ευχάριστης καθημερινότητας στην οικογενειακή εστία που ζουν άτομα με άνοια.

Τρόποι επικοινωνίας:

– Μέσω τηλεφώνου στο 2610222612

– Μέσω της ιστοσελίδας στην φόρμα επικοινωνίας https://frodizo.gr/contact-us/

– Μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

– Με μήνυμα στη σελίδα του Φροντίζω στο facebook

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το Φροντίζω, με τους παραπάνω τρόπους, από Δευτέρα έως Παρασκευή (ώρες 10.00-14.00), όπου θα καταγράφεται το αίτημα σας και στη συνέχεια επαγγελματίας υγείας θα σας καλεί είτε τηλεφωνικά είτε μέσω κάποιου ηλεκτρονικού μέσου.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5198 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top