Τέταρτο

Πάτρα: Τοποθετήθηκε στην πλαζ το seatrac για την αυτόνομη πρόσβαση ατόμων με κινητικά προβλήματα στη θάλασσα


Τοποθετήθηκε και φέτος, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων στην παραλία της πλαζ στην Αγυιά, το ηλεκτροκίνητο κάθισμα seatrac, για την αυτόνομη πρόσβαση ατόμων με κινητικά προβλήματα στη θάλασσα.

Η λειτουργία του seatrac, διευκολύνει τους συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα, ώστε να απολαμβάνουν το κολύμπι και να μην αναγκάζονται να πηγαίνουν για μπάνιο σε πιο μακρινές παραλίες.

Για όσους δεν έχουν προμηθευτεί παλαιότερα το σχετικό τηλεχειριστήριο για τη λειτουργία του μηχανήματος, μπορούν να το δανείζονται από το φυλάκιο στην είσοδο (φυλάκιο) της πλαζ.

Επίσης μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο ΑμEA (Αγορά Αργύρη – Αγ. Ανδρέου 12) και θα το δανειστούν υπογράφοντας μια αίτηση – δήλωση ευθύνης για την παράδοση – παραλαβή του τηλεχειριστηρίου (υπάρχουν 4 διαθέσιμα τηλεχειριστήρια).

Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσει ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος είναι:

-Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

-Αντίγραφο Πιστοποιητικού Αναπηρίας

(Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη του Γραφείου ΑμΕΑ: Βασιλική Αλέρτα στο τηλέφωνο: 2610433210).

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7673 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

   

Back to Top