Τέταρτο

Πάτρα: Τριήμερο προβολών στο Κάστρο από την Κινηματογραφική Λέσχη και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

© Rolf Konow | Η βασίλισσα της καρδιάςΗ Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας σε συνεργασία με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Πολιτιστικές Ομάδες του Ε.Α.Π.) διοργανώνουν τριήμερο προβολών στο Κάστρο Πάτρας,  από 15 – 17 Ιουλίου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ώρα έναρξης των προβολών: 21:00. Η είσοδος στο χώρο προβολής θα πραγματοποιείται με δελτίο εισόδου και με τήρηση των αναγκαίων αποστάσεων. Η διανομή των δελτίων εισόδου ξεκινά στις 19:30, μέχρις εξαντλήσεώς τους. Κάθε θεατής δικαιούται μόνο ένα δελτίο εισόδου, οπότε όσοι θέλουν να καθίσουν κοντά σε φίλους, θα πρέπει να φροντίσουν να έλθουν εγκαίρως μαζί τους.

Από τις ταινίες, οι δύο πρώτες είναι από αυτές που ήταν στο Πρόγραμμα της Λέσχης Β! Κύκλου 2019-2020 και δεν πραγματοποιήθηκε η προβολή τους λόγω του γενικού απαγορευτικού (Covid-19) και η τρίτη βγήκε στις αίθουσες λίγο πριν την έναρξη του γενικού απαγορευτικού. Τις τρεις εξαιρετικές ταινίες θα δούμε στην Πάτρα για πρώτη φορά.

Οι τρεις ταινίες που θα προβληθούν είναι οι εξής:

Τετάρτη 15.7.2020 – Η βασίλισσα της καρδιάς
Δανία, 2019
Σκηνοθεσία: Μέι Ελ-Τούκι
Κατάλληλο άνω των 15 ετών


Πέμπτη 16.7.2020 – Το αυγό
Μογγολία, 2019
Σκηνοθεσία: Κουαν’ αν Γουάνγκ
Κατάλληλο


Παρασκευή 17.7.2020 – Μια Λευκή, Λευκή μέρα
Ισλανδία, 2019
Σκηνοθεσία: Χλίνουρ Πάλμασον
Κατάλληλο άνω των 15 ετών


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας που παραχώρησε το χώρο, στο πλαίσιο των επιβεβλημένων μέτρων ασφάλειας του Covid-19 θέτει τους παρακάτω όρους:

οι προσερχόμενοι θα προσέρχονται τμηματικά και θα τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας κ.ά. (είναι αναρτημένοι στην είσοδο του Κάστρου).

ο αριθμός των θεατών δεν θα υπερβαίνει τα 99 άτομα

δεν επιτρέπεται το κάπνισμα και η κατανάλωση τροφίμων και ποτών εντός του Κάστρου.

απόρριψη απορριμμάτων γίνεται στους καλάθους απορριμμάτων που βρίσκονται στο χώρο.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7170 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top