Τέταρτο

Πάτρα: Βγήκε στους δρόμους το μουσικό άρμα αναγγέλλοντας την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2022


Από το πρωί της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου βγήκε στους δρόμους της Πάτρας το ανανεωμένο μουσικό άρμα προαναγγέλλοντας την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2022 και μεταφέροντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Δείτε αναλυτικά τις διαδρομές του μουσικού άρματος το επόμενο τριήμερο εδώ.

Όπως ανακοινώνεται από τηνΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας, οι διαδρομές του μουσικού άρματος θα συνεχιστούν σήμερα (Πέμπτη) το απόγευμα, αλλά και αύριο (Παρασκευή 21 Ιανουαρίου) πρωί και βράδυ και το Σάββατο 22 Ιανουαρίου το πρωί με φυσική παρουσία των δύο τελάληδων του Πατρινού Καρναβαλιού.

Σε καιρό που η πανδημία δείχνει ακόμη το σκληρό της πρόσωπο, οι σχεδιασμοί του Δήμου Πατρέων και της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας για δράσεις γίνονται με πολύ προσεκτικά βήματα και με απόλυτο σεβασμό στην υγεία όλων μας.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 9995 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top